Ons kantoor

Notariskantoor Wagener in Gouda is een notariskantoor met een persoonlijke aanpak. Voor veel mensen is een notaris een persoon die zaken officieel maakt en vastlegt voor de toekomst. Vaak horen wij dat mensen niet goed begrijpen wat hen wordt verteld. Daarom nemen wij te allen tijde de ruimte en tijd voor u om op een persoonlijke manier uit te leggen wat we op welke manier regelen.

Al bijna 100 jaar úw notaris

Notariskantoor Wagener is al sinds de jaren 20 gevestigd in Gouda. Vanaf de eerste dag helpen wij cliënten met alle in het notariaat voorkomende terreinen. Hieronder vindt u een selectie van de door ons aangeboden diensten.

Carine Rhodius-Wagener

Carine Rhodius-Wagener

notaris

“Heden verscheen voor mij”; maar wie ben ik?  

Ik ben Carine Rhodius-Wagener. Na het afronden van mijn studie Nederlands en notarieel recht aan de Universiteit Leiden, ben ik in 2005 als kandidaat-notaris bij NautaDutilh in Amsterdam begonnen. Ik heb daar vijf jaar lang ervaring opgedaan in het nationaal en internationaal notarieel ondernemingsrecht. 

In 2010 ben ik overgestapt naar Notariskantoor De Waard & Wagener te Gouda. Een unieke kans om samen te werken met mijn vader. Hier heb ik als kandidaat-notaris kennis opgedaan in de algemene praktijk. In 2015 volgde ik de specialisatieopleiding Estate Planning en sta sindsdien ook opgenomen in het Register voor Estate Planners. 

Op 5 januari 2017 ben ik beëdigd tot notaris te Gouda en heb ik het notariskantoor van mijn vader overgenomen. De naam van het kantoor is daarbij gewijzigd naar Notariskantoor Wagener. 

Maar ik ben meer dan dat! Ik ben een bevlogen jonge vrouw met hart voor de zaak én passie voor haar vak. Zo sta ik bij zeer persoonlijke en belangrijke momenten in het dagelijkse leven van mijn cliënten klaar voor juridisch advies en notariële diensten op een hoog kwalitatief niveau in zowel de Nederlandse als Engelse taal.   

En wie verschijnen er voor mij? Mensen met uiteenlopende juridische vragen en opdrachten. Van de levering van een huis, advies voor testamenten tot aan het opzetten van de juridische structuur van een bedrijf. Mensen die op zoek zijn naar een authentieke, vriendelijke en toegewijde notaris.

Linda Camfferman

Linda Camfferman

toegevoegd-notaris

Bij een Gouds kantoor hoort ook een geboren en getogen Goudse. Ik ben Linda Camfferman, toegevoegd-notaris. Na het afronden van mijn hbo opleiding Management, Economie en Recht ben ik notarieel recht gaan studeren in Utrecht. Vanaf 2014 ben ik werkzaam bij notariskantoor Wagener, waar ik mij voornamelijk bezig houdt met de vakgebieden onroerend goed recht en familierecht.

Vooral transactiepraktijk is in Gouda en omgeving erg interessant en het is elke dag weer een uitdaging om als, veelal onafhankelijk, adviseur op zoek te gaan naar de beste oplossingen waar alle partijen zich in kunnen vinden. Een persoonlijke en laagdrempelige benadering is belangrijk zodat wij voor iedereen toegankelijk zijn.

Img 0708 2

Bianca Fransen

kandidaat-notaris

Ik ben Bianca Fransen. Na het afronden van mijn studie notarieel recht aan de Universiteit Leiden ben ik begin 2014 gestart bij Schaap Advocaten Notarissen in Rotterdam. Daar heb ik als kandidaat-notaris ervaring opgedaan in het personen- en familierecht en hield ik mij vooral bezig met estate planning voor vermogende cliënten.

In 2021 ben ik gestart bij Notariskantoor Wagener, waar mijn dagelijkse werk bestaat uit het afwikkelen van nalatenschappen en het adviseren over (levens)testamenten, samenlevingsovereenkomsten/huwelijksvoorwaarden en het doen van schenkingen. Wat mijn werk het leukst maakt is het persoonlijke contact met cliënten. Ik hoor dan ook graag de wensen van cliënten aan en vind het leuk om betrokken te mogen zijn bij belangrijke momenten in hun leven. Daarbij vind ik het dé uitdaging om vervolgens in begrijpelijke taal advies te geven en een bijpassende notariële akte te maken, zeker als daarmee ook nog een mooi fiscaal voordeel kan worden behaald.

Image0

Suzanne Melenhorst

kandidaat-notaris

Sinds juli 2021 ben ik, Suzanne Melenhorst, kandidaat-notaris bij Notariskantoor Wagener.
Na het afronden van de master Notarieel Recht in Utrecht ben ik bij een Haags notariskantoor gaan werken op de algemene praktijk.
Ik ben mij daar gaan specialiseren in familierecht omdat het persoonlijke karakter van het familierecht mij erg aanspreekt.
Na een aantal jaren forenzen tussen Gouda en Den Haag, en met een kindje op komst, leek het mij tijd om dichter bij huis te gaan werken.
De overstap naar Notariskantoor Wagener was een goede zet!
Binnen het betrokken, gezellige en hardwerkende team, houd ik mij nog steeds voornamelijk bezig met het familierecht.

Relaties

​Er zijn verschillende manieren waarop mensen hun relatie kunnen vormgeven. Dat geldt ook voor de juridische vorm van de relatie: het huwelijk; het geregistreerd partnerschap; samenwonen. Elke keuze brengt zijn eigen gevolgen met zich mee.

Levering

Om het eigendom van een woning van de verkoper op de koper over te laten gaan is een leveringsakte nodig (transportakte). Dit is de akte waarmee de woning officieel aan u als koper wordt geleverd en dus ook op uw naam komt te staan.

Opstellen van overeenkomsten voor een vennootschap onder firma.

De vennootschap onder firma (v.o.f.) vereist een vennootschapsovereenkomst tussen de diverse vennoten. Het is belangrijk om de voorwaarden en afspraken binnen de v.o.f. goed te laten vastleggen.